16-12-2022

Binnenkort in verkoop

View05 HR

Binnenkort gaan er 56 nieuwe woningen van fase 3 en 4 in verkoop. Dit zijn halfvrijstaande en vrijstaande woningen op verschillende plekken in het adembenemende landschap van Duin en Water. Op de situatietekening hierboven zie je waar alle verschillende woningtypen komen. Hoe wil jij wonen aan de dijk, midden in het duinlandschap of zelfs aan het water?

Het type Zandriet ken je vast nog van de vorige keer. Deze halfvrijstaande woningen komen aan de dijk en in het duinlandschap. In de basis heeft deze woning twee woonlagen. Breid deze straks uit naar jouw wensen en budget met bijvoorbeeld een extra woonlaag of een levensloopgeschikte aanbouw.

Als je vrijstaand wilt wonen, kun je kiezen tussen Helmgras en Kroonkaf. Het verschil? Helmgras is een echte gezinswoning met twee of drie woonlagen zoals je op de impressie ziet. Kroonkaf kun je lang in blijven wonen met een slaap- en badkamer op de begane grond.

Droom jij altijd al van wonen aan het water, waar je je eigen woonkamer verlengt met een vlonder? Maak dan jouw woondromer waar in een rietwoning. Deze rietwoningen komen in de varianten halfvrijstaand of vrijstaand. 

Jouw ideale woning niet gevonden?

Hoe Wonen biedt je een compleet overzicht van huidige en toekomstige projecten van Van Wijnen. Bovendien luisteren we naar jouw woonwensen voor straks.

Verkoop & informatie

Duin-en-water-Kam&Bronotte

Kam & Bronotte makelaars
De Veste 10-14
8231 JA Lelystad

0320-411211
info@marktmakelaar.nl
www.marktmakelaar.nl

800 720x720

De Boer Makelaardij
Muntstraat 141
8232 WB Lelystad

0320-281800
mail@deactievemakelaar.nl
www.deactievemakelaar.nl

Logo header

Van der Linden Makelaardij
Meenthoek 1
8224 BS Lelystad

0320-241 774
info.lelystad@vanderlinden.nl
www.vanderlinden.nl

Interesse?
Group 33

Financiƫle check

Group 31

Woondosier aanmaken

Group 29

Veelgestelde vragen

Blijf op de hoogte

Wil jij graag wonen in Duin en Water? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, geef je woonwensen door en schrijf je vrijblijvend in als belangstellende voor een woning.

Duin en Water is een ontwikkeling van Van Wijnen:

Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed