View05 HR
Woningen

Log in in je woondossier en geef jouw wensen door.

Wonen te midden van duin- en waterlandschap of aan de dijk bij de jachthaven. Het kan in de nieuwe halfvrijstaande en vrijstaande woningen die binnenkort in Duin en Water in Lelystad in verkoop gaan. Net als de vorige fasen kun je dit keer op basis van een groeiconcept jouw droomwoning samenstellen.

De rietwoningen zijn beschikbaar als halfvrijstaande en vrijstaande woning en bestaan standaard uit twee woonlagen plus een houten berging. Je kunt de woning uitbreiden met een twee derde of hele woonlaag. Ook een aanbouw voor bijvoorbeeld een keuken, kantoor of atelier behoort tot de mogelijkheden. Via grote raampartijen haal je het prachtige water- en duinlandschap naar binnen. Een uitzicht dat elk jaargetijde anders kleurt en nooit verveelt.

Duinenwater exterieur impressie11

Rietwoningen

Breeduit genieten van het water

Droom je ervan om aan water te wonen? Dan is een rietwoning misschien iets voor jou. Dankzij een houten vlonderterras over de hele breedte van de woning beleef je het water. Het terras is tweelaags, met het hogere vlonderdeel als een verlengstuk van de living. Dankzij een gunstige ligging op het zuidoosten, geniet je hier optimaal van de zon. Duin en Water kent geen hekken en schuttingen. Groene plantenstroken en privacyschermen markeren op subtiele wijze de erfgrenzen tussen de woningen.

Zandriet

Half-vrijstaand wonen

Deze halfvrijstaande woningen ken je vast nog van de vorige keer. Het type Zandriet komen zowel achter de dijk van het IJsselmeer als in het duinlandschap. Ook hier zijn er diverse keuzemogelijkheden voor opbouwen en aanbouwen. Bovendien kun je de oriëntatie en het uitzicht van de woningen aan je eigen wensen aanpassen. Wil je kunnen genieten van het uitzicht richting de jachthaven? Kies dan voor wonen op de verdieping. Een aantal woningen is 180 graden gedraaid, met het balkonterras gericht op het zonnige zuiden. Je merkt: volop keuze.

Duinenwater exterieur impressie10
Duinenwater exterieur impressie4

Helmgras en Koonkaf

Vrijstaand wonen

Op herhaling zijn ook de vrijstaande woningen van het type Helmgras en Kroonkaf. Voor wie graag een heerlijk grote gezinswoning wil is het type Helmgras echt ideaal. In Kroonkaf kun je lang blijven wonen met een slaap- en badkamer op de begane grond. Ook deze woningen zijn op diverse manieren uit te breiden, in te delen en te spiegelen.

Vanzelfsprekend zijn alle woningen gasloos en klaar voor de duurzame toekomst. Ze zijn standaard uitgerust met een warmtepomp en vloerverwarming. Door toepassing van de nieuwe normen voor BENG (Bijna Energie Neutrale Gebouwen) zijn de woningen extra energiezuinig. Daarnaast kun je met extra zonnepanelen je woning nóg energiezuiniger maken

Enthousiast? Laat er dan geen gras over groeien en maak nu je eigen woondossier aan? Je ontvangt dan als eerste al het nieuws over de woningen.

Duurzaam en energiezuining

Jouw ideale woning nog niet gevonden?

Hoe Wonen biedt je een compleet overzicht van huidige en toekomstige projecten van Van Wijnen. Bovendien luisteren we naar jouw woonwensen voor straks.

Duin-en-water-stock-6.jpg
Duin-en-water-stock-3
Duin-en-water-stock-15
Slider4
Mockuphoewonen home rood.960x0

Verkoop & informatie

Duin-en-water-Kam&Bronotte

Kam & Bronotte makelaars
De Veste 10-14
8231 JA Lelystad

0320-411211
info@marktmakelaar.nl
www.marktmakelaar.nl

800 720x720

De Boer Makelaardij
Muntstraat 141
8232 WB Lelystad

0320-281800
mail@deactievemakelaar.nl
www.deactievemakelaar.nl

Logo header

Van der Linden Makelaardij
Zilverparkkade 101 B
8232 WK Lelystad

0320-241 774
info.lelystad@vanderlinden.nl
www.vanderlinden.nl

Interesse?
Group 33

Financiƫle check

Group 31

Woondosier aanmaken

Group 29

Veelgestelde vragen

Blijf op de hoogte

Wil jij graag wonen in Duin en Water? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, geef je woonwensen door en schrijf je vrijblijvend in als belangstellende voor een woning.

Duin en Water is een ontwikkeling van Van Wijnen:

Ontwerp en realisatie: Nuvastgoed